Product was successfully added to your shopping cart.
Preguntes freqüents

Escola Isabel de Villena

0producte(s)

No tens cap producte a la teva cistella de la compra.


Consulta dates i condicions de lliurament amb el teu centre escolar

ATENCIÓ. Per garantir l'entrega del dispositiu a principis de setembre la compra ha de realitzar-se com a molt tard el 31 de juliol de 2024.

Per resoldre els dubtes, contactin amb helpedu@semic.es

Avís Legal i Política de Privacitat

Aquesta pàgina és propietat de Serveis Microinformàtica, S.A. (a partir d’ara SEMIC) amb CIF núm. A25027145 i adreça a carrer Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Edifici H1 2 pl., Lleida (25003) i inscrita al Registre Mercantil de Lleida. Volum 166. Llibre 122. Foli 40. Fulla 1621. Inscrita el 23-11-82

Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu amb nosaltres a l’email lopd@semic.es .

Aquesta pàgina es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, així doncs, tant els nacionals com els estrangers que utilitzin aquesta web, queden sotmesos a la pàgina.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de la PERSONA USUÀRIA és gratuïta i el seu ús es regeix per les condicions d’ús vigents, que li preguem que es llegeixi amb deteniment, durant el moment en què s’hi accedeix. En cas que la PERSONA USUÀRIA no estigui d’acord amb les presents condicions d’ús, s’ha d’abstenir d’utilitzar aquest portal i d’operar mitjançant aquest, però pot contactar amb nosaltres perquè li resolguem qualsevol dubte sobre les condicions d’ús.

Es requereix una edat mínima de 14 anys o disposar la capacitat jurídica suficient per contractar pel subministrament de dades personals i per la compra de productes a través del nostre portal.

Podrem modificar la presentació i la configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, suprimir-la de la xarxa o suprimir-ne els serveis i els continguts prestats en qualsevol moment.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, els textos, les imatges i els codis font són propietat de SEMIC o de tercers dels quals s’hagin adquirit els seus drets d’explotació i que estiguin protegits per la Propietat Intel·lectual i Industrial.

La PERSONA USUÀRIA tan sols té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització explícita per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o per exercir qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

SEMIC és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra autorització deguda.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre aquest. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no concedeix cap dret per atorgar-se la categoria de col·laborador o de soci.

SEMIC s’eximeix de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i de les imatges publicades per tercers al seu portal.

Està totalment prohibida la imitació total o parcial del nostre portal o de l’establiment d’enllaços a la nostra pàgina web sense la prèvia autorització de SEMIC.

B. CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. No obstant això, existeixen uns determinats serveis d’accés restringit a certes PERSONES USUÀRIES, les quals necessiten passar per un procés de registre i d’identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web.

L’enviament de dades personals implica que la PERSONA USUÀRIA hagi acceptat expressament la nostra política de privacitat.

La PERSONA USUÀRIA ha d’accedir a la nostra pàgina Web sense males intencions, conforme a les normes d’ordre públic i a les Condicions generals d’ús esmentades. La responsabilitat d’accedir a la nostra Web recau exclusivament sobre la PERSONA USUÀRIA, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres.

La PERSONA USUÀRIA té expressament prohibida la utilització i l’obtenció dels serveis, productes i continguts que s’ofereixen a la pàgina web, per procediments diferents als quals s’han estipulat en les condicions d’ús referides i, si s’escau, a les condicions particulars que regulen l’adquisició de determinats productes.

La PERSONA USUÀRIA té prohibit qualsevol mena d’acció sobre el nostre portal que generi una sobrecàrrega de funcionament excessiva als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, la instal·lació de robots o software que alteri el funcionament de la nostra web, o pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la dificultat de control respecte a la informació, als continguts i als serveis que continguin pàgines web de tercers disponibles des de la nostra pàgina web, li comuniquem que SEMIC, no es fa responsable d’aquests, sense perjudici que intentarà, en la mesura que sigui possible, vetllar per la seva legalitat.

SEMIC es reserva el dret de donar de baixa qualsevol PERSONA USUÀRIA que l’organització consideri que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web. Així mateix, es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra qui vulneri les dites condicions generals d’ús.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de SEMIC i, per tant, assumim el compromís de garantir la privacitat de la PERSONA USUÀRIA en tot moment i de no reclamar informació innecessària.

Es requereix una edat mínima de 14 anys pel subministrament de dades personals i per l’acceptació explícita de la nostra Política de Privacitat .

D. RESPONSABILITATS

Quan posem aquesta pàgina web a disposició de la PERSONA USUÀRIA, li volem oferir un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació d’aquest, a més dels medis tecnològics utilitzats. Tanmateix, SEMIC no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda a causa de circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’Internet, avaries als dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles. Així doncs, la PERSONA USUÀRIA accepta suportar aquestes circumstàncies dins d’uns límits raonables.

Aquesta pàgina web, excepte el que està regulat per algunes condicions d’ús específiques, és purament informativa i de presentació corporativa dels nostres productes i serveis, per la qual cosa SEMIC no es fa responsable de les expectatives de qualsevol classe que la PERSONA USUÀRIA es pugui crear.

Tot el que faci referència a la nostra pàgina web es regeix de manera exclusiva per les lleis espanyoles. En cas que en alguna de les parts es produeixi qualsevol mena de discrepància o diferència en relació amb la interpretació i el contingut d’aquesta pàgina, totes les parts s’hauran de sotmetre als Jutjats i als Tribunals que els corresponguin legalment.

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS A LA WEB

Les Condicions Generals d’Ús mencionades en aquest document es van modificar per darrer cop amb data de 12/03/2024. Podem procedir a modificar-les en qualsevol moment: li demanem que comprovi la data d’emissió sempre que es connecti a la nostra pàgina web, així tindrà la certesa de què no s’ha dut a terme cap modificació que l’afecti.

Per qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’ús de la nostra pàgina web, pot contactar amb nosaltres per mitjà de les dades que s’indiquen més amunt o de Lant Abogados a info@lant-abogados.com o a https://www.lant-abogados.com/ .