Product was successfully added to your shopping cart.
Preguntes freqüents

Escola Isabel de Villena

0producte(s)

No tens cap producte a la teva cistella de la compra.


Consulta dates i condicions de lliurament amb el teu centre escolar

ATENCIÓ. Per garantir l'entrega del dispositiu a principis de setembre la compra ha de realitzar-se com a molt tard el 31 de juliol de 2024.

Per resoldre els dubtes, contactin amb helpedu@semic.es

Sobre SEMIC

SEMIC és el partner IT per a l’Educació. TEST

Som especialistes en tecnologies per a centres d’ensenyament i som capaços de proporcionar tots els productes i serveis que l'escola, els docents o els alumnes necessitin.

Ens convertim en el partner de referència perquè l'escola es dediqui al que millor sap fer, que és tenir cura de l'educació dels nostres fills, sense que hagin de preocupar-se del funcionament de les eines que les noves tecnologies posen a la seva disposició per desenvolupar el seu pla pedagògic.

Les escoles que busquen valors diferencials, innovació, canvis metodològics i resultats pedagògics troben en SEMIC al seu millor aliat.

En aquesta botiga posem a la disposició dels pares i mares una opció còmoda i senzilla per fer la compra de l’ordinador i accessoris que el seu fill o filla necessita per l'escola. Els equips i accessoris han estat seleccionats per l'escola, sempre amb el suport i els coneixements de SEMIC, amb l’objectiu de proporcionar la millor opció disponible al mercat, la que més s’adequa a les necessitats pedagògiques del centre i pensant en l'economia de les llars.